Konferencja sieci "Leszczyńskie smaki"
Konferencja odbędzie się już 3 marca (br.) o godz. 11.00 w leszczyńskim Ratuszu w ramach projektu „Utworzenie sieci Leszczyńskie smaki szansą wzrostu innowacyjności firm sektora spożywczego w południowo-zachodniej Wielkopolsce”.
W programie konferencji zaplanowano szereg wykładów na temat strategii budowania marki na rynku, inicjatyw klastrowych i ich promocji, oraz produktów regionalnych i ich promocji.
Wśród prelegentów znajdują się prof. dr hab. Henryk Mruk, prof. dr hab. Bogna Pilarczyk (UE, Poznań), Izabella Byszewska (prezes Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego) oraz Bogdan Kępka (ekspert od klastrów). Przewidziana jest także dyskusja.
Udział w konferencji będzie możliwy tylko za potwierdzeniem do 28 lutego 2011roku pod numerem telefonu 506 233 502 lub przez e-mail: dtkacz@leszno.pl
Osoba odpowiedzialna: Dagmara Tkacz
Szczegóły w zamieszczonym poniżej pliku
Leszno. Rozwiń skrzydła / Leszno. Spread your wings